Home

Hatalom kártyái árlista

Árlista. Aki játszik valamelyik játékunkban, annak saját számlája van nálunk. A számlára befizetett pénzt zsetonokra váltjuk, 1 zseton = 10 forint alapon. Arról, hogy milyen módokon tudsz pénzt befizetni a számládra, itt olvashatsz. Minden egyes szörny vagy kalandozó ellen vívott tesztcsata 2 zsetonba kerül Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája Hatalom Kártyái verseny - 2021. augusztus 21., Wekerlei Boccia Klub Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek. A lista folytatása... Hibák a lapkeresőben (52) HKK kérdés? (45740

Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek Hatalom Kártyái - Versenykiírások Legaktívabb fórumok és fórumozók. A lista folytatása... Hibák a lapkeresőben (50) [HKK Piac] Lapokat keresek (28372) mással is lehet üzletelni nem csak hkk-val (690) Támadó varázslatok statisztikái (2) Lapötletek (64498 Hatalom Kártyái Kártyajáték. 1,633 likes · 59 talking about this. A HKK Magyarország első, és mindmáig legsikeresebb gyűjtögetős kártyajátéka, mely a nagy sikerű fantasy világban, a Túlélők Földjén..

Árlista - Beholder Fantas

Hatalom Kártyái verseny - 2021. augusztus 13., Debrecen 9. Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek. A lista folytatása... BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7249) [HKK Piac] Lapokat keresek (28369) Lapötletek (64497) 2021. Nyugat-Magyarországi HKK Találkoz. Hatalom Kártyái: Mi a véleményed a megszüntethető követőkről? Szavazás előtt kérlek nézd meg a kapcsolódó fórumot! 1.) Szeretem őket, ellene is, meg vele is játszani. 2.) Nem játszom ilyennel, de ha szembe jön, nem zavar, csatamezőzök, lekánterelem stb. 3.) Nem szeretem őket, pénzfeldobás a játék Hatalom Kártyái - Kristályláz: július 17. A pillanat képe: Koponya szimbólum (Túlélők Földje varázstárgy) Küldd el képeslapként Hatalom Kártyái - Kristályláz: július 17. Zén Legendái: A sötétség gyermekei: május 22. A pillanat képe: Az animáló ellenség (Kalandok Földje) Küldd el képeslapként! Nincs annál szörnyűbb, mint ha akkor idéz meg ellenfeled egy másik szörnyet a mágia segítségével, amikor már úgy érzed rögtön legyőzheted. A.

Hatalom Kártyái verseny - 2021

Hatalom Kártyái - Kristályláz: július 17. Zén Legendái: A sötétség gyermekei: május 22. A pillanat képe: Harci mutánsok (Ősök Városa) Küldd el képeslapként Hatalom Kártyái verseny - 2020. július 24., Pécs 8. Kvalifikációs verseny a Nemzeti Bajnokságra! Időpont: 2020. július 24. 10 óra (nevezés 9.30-tól).. Hatalom Kártyái - Kristályláz: július 17. Zén Legendái: A sötétség gyermekei: május 22. A pillanat képe: Lávacsiga (Ősök Városa szörnyeteg) Küldd el képeslapként! Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja.

Hatalom Kártyái Kártyajáték updated their cover photo

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Home Faceboo

2020-as HKK Nemzeti Bajnokság döntő

Dév bácsi vlog #01 - Nyomdaváltás és ami mögötte van

Zsolt atya videoblogja - Bontunk Ultra-ritkát Zénből? 0

 1. Szenvedélyes gyűjtők - Több mint 12 ezer darabos kártyagyűjteményét mutatja be Kiss Zsolt atya
 2. Mi a pénz, és mitől van értéke? (1/13)
 3. OLTÁSOK ÉS PECSÉTEK...
 4. [HalfMoon] Beszélgetés Nyulászi Zsolttal
 5. Eredeti lapok és Ritkaságaik felismerése
 6. MAGYARORSZÁG JAPÁN SZEMMEL - Turáni testvérünk Szegeden
 7. Japán árak 2. rész - Szupermarket

Michael Jordan kosaras kártya gyűjtemény bemutató

 1. A legjobb hamisítvány. A magyar Yu-gi-oh!
 2. Kosaras kártya bemutató 2021 február
 3. [HKK] Homokdűnék paklibontás
 4. Pakliépítés #1 - Zarknod börtönében (Beszűkült látókör)
 5. Hatalom Kártyái gyártás a belga Cartamundinál
 6. Hatalom Kártya Kártyajáték 11. Kiadású Alappakli Bontogatás (Első Rész)
 7. Válogatós profi verseny – 2016. március 19.

Hatalom Kártyái (HKK) bemutató

 1. [HKK] Beholder Egyszínűség egyedisége verseny döntő 3. mérkőzése Varga Krisz Vs KisFec (20-09-19)